Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:56

Όπως άνοιξε, έτσι κι έκλεισε το θέμα "θερινό σινεμά Χολαργού"


Μία που εντάχθηκε το θέμα της λειτουργίας του θερινού σινεμά στο Χολαργό στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου και μία που αποσύρθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης (24/5).

Η πρόταση αφορούσε στην εγκατάσταση του σινεμά με 140 θέσεις εντός του πευκόφυτου Πάρκου της Αετιδέων, με 5 ευρώ ενιαίο εισιτήριο και διάρκεια από τις 16 Ιουνίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Ακόμη προβλεπόταν περίφραξη και οριοθέτηση του χώρου εντός του πάρκου, δύο προβολές την ημέρα με ταινίες πρώτης προβολής και ο επιχειρηματίας θα είχε την υποχρέωση να καταβάλει 5.000 ευρώ στο Δήμο Παπάγου Χολαργού.

Η δημοτική αρχή αποδεχόμενη ουσιαστικά τη σχετική πρόταση του επιχειρηματία που διατηρεί τον θερινό κινηματογράφο της Κοινότητας Παπάγου ενέταξε το θέμα στην πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να ληφθεί η απόφαση. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα μέλη της παράταξης του Δημάρχου δε θεώρησαν ότι αυτή ήταν μία καλή πρόταση χωρίς, όμως να προτείνουν και κάποια άλλη, ώστε να αναβιώσει ξανά η αγαπημένη ψυχαγωγική δραστηριότητα για τους Χολαργιώτες.

Έτσι, το θέμα αποσύρθηκε πέντε ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης και το θέμα "θερινό σινεμά Χολαργού" ναυάγησε πριν καλά καλά ανοίξει η συζήτηση.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.