Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 21:01

Οι 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την πλ. Φλωρίνης: ΟΧΙ άλλη σπατάλη χρημάτων σε άχρηστα μπετά!


Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία βιώσιμη Πόλη" αμέσως μετά την είδηση για την ανάπλαση της πλατείας Φλωρίνης στην Κοινότητα Παπάγου. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το Πράσινο Ταμείο χαρίζει 465.000 ευρώ στο Δήμο Παπάγου Χολαργού.
Και τι αποφάσισε να τα κάνει ο κ. Αποστολόπουλος χωρίς ούτε καν να ρωτήσει ή να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο;
Όχι δεν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πάρκινγκ τη στιγμή, που το νούμερο ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δημότες είναι η έλλειψη θέσεων στάθμευσης.
Όχι δεν αποφάσισε να φτιάξει τα πεζοδρόμια, που έχουν γίνει πίστες parkour.
Όχι δεν αποφάσισε να κλείσει τις λακκούβες των δρόμων, που έχουν γίνει ειδική διαδρομή για αγώνες τρακτέρ.
Όχι δεν αποφάσισε να αγοράσει κάποιο οικόπεδο σε μια εποχή ραγδαίας ανοικοδόμησης, όπου θα χρειαστούν δημόσιοι χώροι για υποδομές, όπως σχολεία με την αύξηση του πληθυσμού.
Αποφάσισε να πάρει και επιπλέον 310.000 από τα ταμεία του Δήμου και να κάνει ανάπλαση στην πλατεία Φλωρίνης.
Προφανώς στο μοντέλο της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στο Χολαργό, όπου σπαταλήθηκαν τα ίδια ποσά για να γεμίσει με εκατοντάδες μέτρα τσιμέντο όλη η πλατεία και να μετραπεί σε μη βιώσιμη.

Ο κ. Αποστολόπουλος αποφάσισε να πετάξει 776.000 ευρώ δημόσιου χρήματος σε μια πλατεία που αν της έβαζε δύο στέγαστρα με παγκάκια και φύτευε δέκα μεγάλα δέντρα, με 30.000 ευρώ και κυρίως την… καθάριζε, θα την έκανε παράδεισο. Αν βέβαια είχε πραγματικά πρόθεση να κάνει ένα βιοκλιματικό έργο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αποστολόπουλος, μαζί με την παρέα του βεβαίως, έχουν χάσει κάθε μέτρο. Δεν γνωρίζουμε με τι ασχολείται αυτήν την εποχή ο κ. Αποστολόπουλος. Είναι σίγουρο όμως, ότι δεν ασχολείται με τις ανάγκες των δημοτών που τον τίμησαν με την ψήφο του.

 

"8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.