Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 14:24

Σε μεγάλα κέφια ο Δήμος Παπάγου Χολαργού με 2 συναυλίες σε 3 μέρες!


Σήμερα Τετάρτη (26/4) και την Παρασκευή (28/4) ο Δήμος Παπάγου Χολαργού καλεί τους δημότες σε δύο απανωτές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού.

Η πρώτη συναυλία που θα πραγματοποηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:30, με τον έντεχνο λαϊκό Καλλιτέχνη Ηλία Παλιουδάκη, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και εκείνα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Σασμός". Θα παραβρεθούν και οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς.

Κατά τη διάρκεια των σχετικών ανακοινώσεων που έκαναν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι Αντιδήμαρχοι Μουντάκη και Βεντούζα που ανέλαβαν να τις οργανώσουν, ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση της πρώτης, η οποία αναφέρθηκε σε προσωπικό βίωμα με βεντέτα που δεν ολοκληρώθηκε της οικογένειας της και τη διαδικασία που ακολούθησε στις επόμενες γενιές ώστε να επέλθει ο Σασμός. Η Κα Μουντάκη δεν ανέφερε όπως χαρακτηριστικά είπε το όνομα της άλλης οικογένειας διότι υπάρχουν και απόγονοι στον Χολαργό, αλλά δήλωσε ευχαριστημένη για τη συγκεκριμένη εκδήλωση γιατί αποτελούσε προσωπικό στόχο.

Η δεύτερη απανωτή συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 20:30 με την Παπαγιώτισα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Κατερίνα Ντίνου η οποία θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με πολύτιμα διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.