Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:49

Σήμερα η 7η Συνάντηση της Σιώτου με τους δημότες


Στην 7η Συνάντηση Γειτονιάς προχωρά η παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" σε σύνολο 9 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Η 7η συνάντηση θα γίνει σήμερα Πέμπτη (4/5) στο καφενείο του Στέλιου στην πλατεία Κύπρου του Χολαργού και ολοκληρώνεται η Κοινότητα Χολαργού, και θα απομένουν ακόμη δύο συναντήσεις που αφορούν σε δύο γειτονιές της Κοινότητας Παπάγου.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα πραγματοποιήθηκε η έκτη συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» με τους δημότες στο καφέ «PIQUET» συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων πολιτών.

Για τη συγκεκριμένη γειτονιά, που είχε κληθεί σε αυτή τη συνάντηση, η περιοχή ουσιαστικά ανάμεσα στο Δημαρχείο και το Λόφο Τσακού τα θέματα που κατέθεσαν οι δημότες αφορούσαν στην πολύ κακή κατάσταση των πεζοδρομίων, στην έλλειψη καθαριότητας αλλά και στάθμευσης. Τα τρία κυρίαρχα θέματα δηλαδή της πόλης. Επιμέρους θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση αφορούσαν στην μη υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, παρά μόνο βιτρίνας, όπως χαρακτηριστικά κατατέθηκε, αλλά και στην κακή οικονομική διαχείριση που τα αποτελέσματα της γίνονται αισθητά στην καθημερινότητα των πολιτών. Ενώ αναφέρθηκε και η πολύ κακή πολιτική της διαχείρισης του πράσινου της πόλης, αφού άλλωστε στην γειτονιά αυτή βρίσκεται και ο εμβληματικός ευκάλυπτος του γηπέδου, τον οποίο η δημοτική αρχή έχει καταδικάσει σε κοπή.

Αυτή η 6η Συνάντηση αναμφίβολα ήταν η πιο γόνιμη, αλλά και πιο μαζική, διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες με έναν καταιγισμό περιστατικών και ερωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου και τα μέλη της παράταξης.

Ιδιαίτερη στιγμή η περιγραφή της δύσκολης καθημερινότητας που αντιμετωπίζει μία συμπολίτισσα ΑμεΑ, που κινείται σε αυτούς τους δρόμους και σε αυτά τα πεζοδρόμια του Χολαργού με το αμαξίδιο της. Όπως η ίδια κατέθεσε όμως τα εμπόδια που αντιμετωπίζει δεν σταματούν στο δρόμο, αλλά συνεχίζονται και μέσα στα γραφεία και τις υπηρεσίες του Δημαρχείου. Ένα μεγάλο θέμα που προκάλεσε σίγουρα προβληματισμό, αλλά και έναυσμα για την συμπεριλήψη των θεμάτων αυτών στο σχεδιασμό του προγράμματος της παράταξης και στη μετέπειτα διοίκηση.

Η επόμενη 7η συνάντηση προγραμματίζεται για την Πέμπτη 5 Μαίου 2023 στις 8μμ στο «καφενείου του Στέλιου» (πλατεία Κύπρου στο Χολαργό) και αφορά στους δημότες, που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Περικλέους – Ελ. Βενιζέλου – Μενίππου– Αρκαδίου – Μεσογείων – Περικλέους.

  

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.