Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:31

Αντί κολυμβητηρίου στο Χολαργό, φορητή κολυμβητική δεξαμενή στου Παπάγου

Με δεδομένη πλέον την εμπλοκή για τη δημιουργία του Κολυμβητηρίου στο λόφο Τσακού φαίνεται η δημοτική αρχή να ζήτησε και της εγκρίθηκε ποσό 700.000 ευρώ για τοποθέτηση μικρής, φορητής κολυμβητικής δεξαμενής στο αθλητικό κέντρο του Παπάγου.

Η είδηση ήρθε στην επιφάνεια μετά από ερώτηση της Δημοτικής Συμβούλου Ν. Χαμηλοθώρη, με αφορμή όπως η ίδια ανέφερε δημόσιο σχόλιο του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής. Το ποσό της συγκεκριμένης χρηματοδότησης άλλωστε ανέφερε και ο Δήμαρχος στο σύνολο των χρηματοδοτήσεων που έχει διεκδικήσει η δημοτική αρχή.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος διευκρίνισε στη συνέχεια, η μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε είναι άγνωστο και το πότε θα υλοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έτσι ο Δήμαρχος φαίνεται να εγκαταλείπει την ιδέα του κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Χολαργού, διότι μία τέτοια δεξαμενή, στο ενδεχόμενο της υλοποίησης του κολυμβητηρίου, θα ήταν περιττή και επιπρόσθετο βάρος συντήρησης.

“Έχει εγκριθεί 700.000 ευρώ χρηματοδότηση για να μπει μία κολυμβητική δεξαμενή στο στίβο του Παπάγου, στο κομμάτι αριστερά που υπάρχει ενα περιθώριο που μπορούμε να βάλουμε μία μικρή, καταλαβαίνετε για να είναι τόσο λίγα τα χρήματα, είναι μία φορητή δεξαμενή 3 ή 4 διαδρομών, για να μπορέσουμε να έχουμε κάτι πιο πρόχειρο. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, απλά έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια” ανέφερε ο Δήμαρχος στην απάντηση του.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.