Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 13:49

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Π.-Χ.: Αντιπυρική περίοδος. Πρόληψη, ανάγκη ή υπο-χρέωση;

Η Δημοτική Παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ διοργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 26 Απριλίου στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λεωφόρος Περικλέους 55, Χολαργός) και ώρα 19:00, με τίτλο: "Αντιπυρική περίοδος. Πρόληψη Ανάγκη ή Υπο-χρέωση;"

Στην ημερίδα θα γίνει μία ανάλυση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τον  κανονισμό πυροπροστασίας ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και τί προβλέπεται. 

Θα αναλυθούν η σημασία της πρόληψης σε αντιδιαστολή με την καταστολή συμβάντων, η ατομική σε αντιδιαστολή με την κρατική ευθύνη στην Πυροπροστασία και ο ρόλος, που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκησης σε αυτή.

Θα μιλήσουν:

- ο Επικεφαλής εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενων & Φυσικων Καταστροφών) και  Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ κ. Ευστάθιος Ανθόπουλος,

- o Ευάγγελος Τερζής, Τεχνολόγος Περιβάλλοντος Εμπειρογνώμων διαχείρισης αποβλήτων

- ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Συνεργασία Πολιτών Παπάγου Χολαργού κ. Απόστολος Καρανικόλας.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, με δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση, θα είναι όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και φυσικά η Δημοτική Αρχή.

Τη συζήτηση συντονίζει ο κ. Γεώργιος Καραχρήστος.

Κατόπιν των τοποθετήσεων θα ακολουθήσει κύκλος ερωτήσεων προς τους ομιλητές και πολύ σύντομες τοποθετήσεις του κοινού.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.