Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 00:13

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το Summer Camp του Δήμου Παπάγου Χολαργού

Ανακοινώθηκε το Kαλοκαιρινό Eκπαιδευτικό Camp 2024 με την έναρξη των αιτήσεων γι αυτό, στις 22/5/2024 και ώρα 07.00  και να υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr. Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι την πλήρωση των  130  θέσεων για κάθε περίοδο και σε κάθε  Κοινότητα, αυστηρά με τη σειρά της ηλεκτρονικής καταχώρησης των αιτήσεων. Για το σκοπό αυτό θα αποστέλλεται επιβεβαίωση της καταχώρησης της κάθε αίτησης με αριθμό & ημερομηνία καταχώρησης.

Προτεραιότητα έχουν οι κάτοικοι-δημότες Παπάγου – Χολαργού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών (παιδιά τα οποία θα πάνε Α’ Δημοτικού), μέχρι 15 ετών (παιδιά που τελείωσαν την Γ’ Γυμνασίου). Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιείται από τον Δήμο μετά τη διακοπή της λειτουργίας του Αθλητικού Οργανισμού (ΔΟΠΑΠ) ήδη από τις αρχές του 2024.

Το κόστος ανά περίοδο είναι στα 120€ το παιδί,  και για δύο περιόδους στα 220€. Οικογένειες με 2  παιδιά πληρώνουν 120€ για το πρώτο παιδί & 100€  για το  δεύτερο, ενώ υπάρχουν και κατά περίπτωση εκπτώσεις.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στις δημοτικές εγκαταστάσεις  

α) Κοινότητα ΠΑΠΑΓΟΥ: Αθλητικό Κέντρο Παπάγου «Βασίλειος Ξύδης», Γήπεδο 5Χ5 (Λ. Κύπρου), Δημοτικό Γυμναστήριο, Αίθουσα Δημάρχου Βασιλείου Μπλαδένη (ΠΟΚΕΠΑ -Ελ. Βενιζέλου 1),  1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου (οδ. Ιωνίας)

β) Κοινότητα Χολαργού: Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας», Δημοτικό Γυμναστήριο (οδ. Σύρου), Δημοτικό Στάδιο «Μ. Μαρσώ», Εγκαταστάσεις Όμιλου Αντισφαίρισης Χολαργού

γ) Η κολύμβηση πραγματοποιείται στην παραλία της Αρτέμιδας 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μετακινήσεις, δεκατιανό - χυμό, σάντουιτς – νερό. Κι ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων αθλητικών, καλλιτεχνικών, και οργανωμένων παιχνιδιών. Και θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους: 1η περίοδος: 17/6/2024  έως 28/6/2024 & 2η περίοδος: 1/7/2024  έως 12/7/2024.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο δωρεάν στα σχολεία του Δήμου.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.