Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 00:13

Το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού γέμισε με... εκτάκια για 2η φορά!

Την Κυριακή 19 Μαϊου για 2η συνεχόμενη χρονιά παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου Γυμνασίου Χολαργού υποδέχθηκαν στο σχολείο τους, τους μαθητές της Στ' τάξης των Δημοτικών που πρόκειται να φοιτήσουν εκεί την επόμενη σχολική χρονιά. 

Μία δράση που έγινε σε συνεργασία τριών Συλλόγων Γονέων του 1ου Γυμνασίου φυσικά και των 1ου και 5ου Δημοτικών Χολαργού. Μετά την πρώτη περσινή πολύ επιτυχημένη απόπειρα το ραντεβού δόθηκε με μεγαλύτερη ευκολία και συμμετοχή. Μαθητές της Α' τάξης του Γυμνασίου ξενάγησαν τους μελλοντικούς συμμαθητές τους στο Σχολείο, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τον πρώτο χρόνο τους στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού απαντώντας σε ερωτήσεις και απορίες.

Οι γονείς επίσης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και να ενημερωθούν από τον Διευθυντή κ. Σ. Πάντο, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και από εθελοντές γονείς μαθητών της Α΄που συμμετείχαν, για τη λειτουργία του Σχολείου, τις δράσεις και τις δραστηριότητες του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων.

“Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Σ. Πάντο, την φύλακα άγγελο του σχολείου μας κα Κάτια Παπαγεωργάκη και βέβαια τους εθελοντές μαθητές και γονείς μας για τη συμμετοχή και τη συνδρομή τους στο όλο εγχείρημα.

Η συνεργασία μας των Συλλόγων Γονέων των τριών Σχολείων (1ου Γυμνασίου, 1ου Δημοτικού και 5ου Δημοτικού Χολαργού) υπήρξε για μια ακόμη φορά εξαιρετική, έδωσε σε όλους μας χαρά και στερέωσε τις βάσεις για πολλές ακόμη συνεργασίες στο μέλλον.”, έγραψε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.