Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:06

Νέες φυτεύσεις θαμνοειδών στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου


Κι ενώ όλη η πόλη αναμένει τις εκπλήξεις στο θέμα της αναπλήρωσης πρασίνου που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος, για το φθινόπωρο, ήρθε  τώρα η πρώτη κίνηση απότον νέο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Κρίσης κ. Θ. Κούτρα.

Ο κ. Αποστολόπουλος εκτός του μεγάλου προγράμματος φυτεύσεων που είχε αφήσει να εννοηθεί αναφερόμενος στις εκπλήξεις που ετοίμαζε για όλους όσους διαμαρτύρονται για τις αλόγιστες κοπές δέντρων στο Δήμο, αλλά και της μεγάλης προμήθειας δέντρων και φυτών που ολοκληρώθηκε (διαγωνισμός), ανακοίνωσε ακόμη ότι επεξεργάζεται και νέο Κανονισμό Καθαριότητας και Πρασίνου ο οποίος αναμένεται ήδη από τις αρχές του έτους. Αυτές οι δηλώσεις του περιλαμβάνονταν στις απαντήσεις που προκλήθηκε να δώσει στη μεγάλη συζήτηση για την απομείωση πρασίνου λόγω της ανάπλασης της Βουτσινά, αλλά και μετά τον θλιβερά αρνητικό απολογισμό της Μήδειας με τα 200 και πλέον δέντρα που τσακίστηκαν μέσα σε μόνο λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού και αφορούσε στη φύτευση «νέων φυτών που ήδη ομορφαίνουν το Πάρκο «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου» και την οδό Κορυτσάς καιθα επεκταθούν και σε άλλα σημεία της πόλης με στόχο την ενίσχυση του αστικού πρασίνου και την αισθητική αναβάθμιση του Δήμου».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.