Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:30

Στα τέλη του καλοκαιριού θα κλείσει με πάνελ την οικοδομή η Ιατρική Βιβλιοθήκη


Με αφορμή το ατυχές συμβάν του σοβαρού τραυματισμού του 15χρονου Χολαργιώτη μαθητή στην αφύλακτη οικοδομή πίσω από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Παπάγου, και μετά την επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παπάγου Χολαργού προς την Ιατρική Βιβλιοθήκη, ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου ακινήτου, η τελευταία απάντησε άμεσα, πως από τις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει την περίφραξη με πάνελ του ημιτελούς κτιρίου.

Κάλεσμα, ωστόσο από γονείς που ανησυχούν, αφού το σημείο, αποτελεί διαχρονικά στέκι εκατοντάδων παιδιών των δύο Κοινοτήτων του Δήμου δημοσιοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για την Κυριακή το απόγευμα στις 6.30 στο περίπτερο της οδού Κύπρου έχει οριστεί η συνάντηση από τους γονείς που απαιτούν άμεσα να ληφθούν τα μέτρα φύλαξης του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν οι πιέσεις πάλι των γονέων προς την ιδιοκτησία, ήταν αυτές που προκάλεσαν την περίφραξη του χώρου το 2018.

Οι πολίτες δείχνουν να αναλαμβάνουν ξανά πρωτοβουλία για άμεση λύση, μετά και την πρόσφατη δήλωση άλλωστε του Δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου, ότι ο χώρος διοικητικά ανήκει στα όρια του Δήμου Αθηναίων, η ιδιοκτησία στην Ιατρική Βιβλιοθήκη και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.