Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 00:26

Μπρος-πίσω η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου και για το παγοδρόμιο

Μία μέρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (14/10) αποσύρθηκε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις και το θέμα για την παραχώρηση χώρου στο Κεντρικό Άλσος του Χολαργού σε ιδιώτη για την εγκατάσταση παγοδρομίου, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που εντάσσονται θέματα στην πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και αποσύρονται λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Να θυμίσουμε την πρόταση για την εγκατάσταση θερινού σινεμά στο Πάρκο της Αετιδέων στο Χολαργό αναθέτοντας στον επιχειρηματία του αντίστοιχουτου Παπάγου. Ήτα σχέδια για ενεργειακές κοινότητες με πολίτες του... Παλαιού Φαλήρου,που τη μία εντάχθηκαν και λίγο πριν τη συζήτηση αποσύρθηκαν. Αλλά και η αλλαγή σκοπού του κληροδοτήματος Σκυριανού, που εντάχθηκε και αποσύρθηκε δύο φορές, για να καταλήξουν τελικά με την τρίτη στην εκποίηση τουακινήτου.

Πίσω μπρος που δείχνουν μία αρρυθμία στην παράταξη του Δημάρχου. Θέματα που εντάσσονται στην ημερήσια διάταξη μετά από εντολή του Δημάρχου,όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα, αλλά για τα συγκεκριμένα,όπως όλα δείχνουν, διατυπώνονται αντιρρήσεις,κλονίζεται η ομοφωνία της παράταξης, και αναγκάζονται τελικά να τα αποσύρουν λίγες ώρες πριν. Ένα φαινόμενο που αρχίζει να γίνεται συχνότερο, όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές, αλλά τελικά και όσο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια που διατυπώνεται για τις επιλογές της δημοτικής αρχής και στα socialmedia, αλλά και στις γειτονιές της πόλης.

Όσον αφορά στο παγοδρόμιο, το θέμα θα επανέλθει. Ίσως όμως τελικά να πάει για την περίοδο που πάντα δεσμεύεται ο χώρος (24/11 έως 15/1) και όχι νωρίτερα, όπως φάνηκε. Ή αναζητούν μία καλύτερη πρόταση από τα περσινά 9 ευρώ που ήταν το εισιτήριο εισόδου. 

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.