Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 13:32

Όπως έπεσε το θέμα της προτομής Σ. Βαλυράκη στο τραπέζι του ΔΣ, έτσι και αποσύρθηκε!


Ένα 24ωρο σχεδόν πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης (25/4) η διοίκηση του Δήμου Παπάγου Χολαργού έκανε γνωστό, ότι απέσυρε από την Ημερήσια Διάταξη της 7ης Συνεδρίασης το θέμα που αφορούσε στην κατασκευή και τοποθέτηση της προτομής του πρ. Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη στην πλατεία Δημοκρατίας, περιοχή όπου διέμενε επί πολλά χρόνια ο εκλιπών.

Το θέμα που σήκωσε αντίδραση στα κοινωνικά δίκτυα του myxolargos/mypapagos.gr φαίνεται ότι προκάλεσε αντιδράσεις και στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης για να φτάσει ο Δήμαρχος να αποσύρει το θέμα λίγες μόνο ώρες πριν τη συνεδρίαση. Ένα ακόμη θέμα που τα στελέχη του Δημάρχου του κάνουν γνωστό ότι δεν διατίθενται να το στηρίξουν εντός της αίθουσας. Όπως είχε γίνει και με την πρόταση της λειτουργίας θερινού σινεμά εντός του Πάρκου της Αετιδέων. Ή θέματα που αποσύρθηκαν μέχρι να πειστεί η πλειοψηφία και να επιστρέψουν στο ΔΣ, όπως το παγοδρόμιο. Όπως και το θέμα με την εκποίηση του κληροδοτήματος Σκυριανού που εντάχθηκε κι απεντάχθηκε δύο φορές μέχρι την τρίτη που βρέθηκαν οι ψήφοι για την πώληση του δημοτικού ακινήτου.  

Το συγκεκριμένο, όμως, θέμα τώρα ειδικά σε μία έντονη προεκλογική περίοδο και για τη χώρα, αλλά και για το Δήμο αναδεικνύει ένα παρασκήνιο με τα δύο κομματικά στρατόπεδα εντός της παράταξης του Δημάρχου να επιδεικνύονται σε μία επίδειξη ισχύος με τα λιγοστά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, να βγαίνουν ηττημένα και να φαίνεται ότι χάνουν την όποια επιρροή τους στο Δήμαρχο. 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.